David Popovici Inot - Swimmer David Popovici breaks world junior record in men's ... / Când accelerează, ceilalți ai impresia că rămân pe loc!.

David Popovici Inot - Swimmer David Popovici breaks world junior record in men's ... / Când accelerează, ceilalți ai impresia că rămân pe loc!.. Mihai gergely, ştefan cozma şi patrick. David popovici, patru medalii la europenele de înot pentru juniori de la roma. Medicii estimeaza ca david o sa ajunga la 1 metru si 96 de centimetri. La doar 14 ani, înotatorul david popovici (1.86 metri) a fost cel mai medaliat sportiv român la olimpiada de tineret. Popovici broke the 100 m freestyle junior world record twice.

A început înotul de mic, când avea doar 4 ani. David popovici, calificat la jocurile olimpice de la tokyo, a cucerit medalia de aur în proba de 50 m liber, duminică seara, la campionatele europene de înot pentru juniori de la roma. După ce a corectat de două ori în decurs de câteva zile recordul mondial la. Popovici, sportiv calificat la jo de la tokyo, a fost urmat în clasamentul final de rusul nikita cernousov, 22 sec 83/100, şi … Fratele sau mai mare are 2 metri si el a facut inot, insa david popovici a transformat din pasiunea pentru inot, un stil de viata.

Swimmer David Popovici breaks world junior record in men's ...
Swimmer David Popovici breaks world junior record in men's ... from mediastiriv1.freenode.ro
A ajuns la bazin de nevoie după ce părinţii. David popovici (born 15 september 2004) is a romanian competitive swimmer who specialises in the freestyle. După ce a corectat de două ori în decurs de câteva zile recordul mondial la. La doar 14 ani, înotatorul david popovici (1.86 metri) a fost cel mai medaliat sportiv român la olimpiada de tineret. Când accelerează, ceilalți ai impresia că rămân pe loc!. David popovici va reprezenta românia la jocurile olimpice de la tokyo; A fost cel mai bun în proba de 200 de metri liber (cu timpul de 1 min 45 sec 95/100), probă în care a corectat recordul mondial, în calificări, chiar la foro. Mihai gergely, ştefan cozma şi patrick.

David popovici este cel mai tânăr sportiv român calificat la jocurile olimpice de la tokyo.

Cumva ma asteptam la acest rezultat, dar nu credeam ca va veni chiar atat de repede. Multiplu campion national si campion european la fote baku 2019 Sportivul român david popovici a cucerit, duminică seara, medalia de aur în proba de 50 m liber, la campionatele europene de înot pentru juniori de la roma, cu timpul de 22 sec 22/100. Facebook david popovici sportivul român de 16 ani a cucerit o nouă medalie de aur, în proba de 50 de metri liber, cu un timp de 22.22, cu peste jumătate de secundă mai rapid decât ocupantul poziției secunde. După ce a corectat de două ori în decurs de câteva zile recordul mondial la. Înotătorul david popovici a obţinut, duminică seara, la roma, medalia de aur în proba de 50 metri liber, din cadrul campionatului european de nataţie, acesta terminând cursa cu timpul de 22'22. Românul david popovici a câștigat duminică și proba de 50 de metri liber. Fratele sau mai mare are 2 metri si el a facut inot, insa david popovici a transformat din pasiunea pentru inot, un stil de viata. A ajuns la bazin de nevoie după ce părinţii. Nou record national 00:33:77 david popovici: David popovici se antreneaza, castiga concursuri, face recorduri si vrea sa participe la jocurile olimpice. Duminică seară, el a câştigat aurul la 50 metri, cu timpul de 22.22 secunde, cu peste jumătate de. David popovici, calificat la jocurile olimpice de la tokyo, a cucerit medalia de aur în proba de 50 m liber, duminică seara, la campionatele europene de înot pentru juniori de la roma.

Popovici, în vârstă de 16 ani, a cucerit 4 medalii în această săptămână, dintre care 3 de aur, și a doborât recordurile de viteză în probele de 100 și de 200 de metri liber. „david popovici, al treilea aur la roma! Sâmbătă seara a câștigat un nou tiltu european la roma. Popovici broke the 100 m freestyle junior world record twice. Cumva ma asteptam la acest rezultat, dar nu credeam ca va veni chiar atat de repede.

David Popovici scrie istorie! Românul a obţinut o nouă ...
David Popovici scrie istorie! Românul a obţinut o nouă ... from cdn.as.ro
Când accelerează, ceilalți ai impresia că rămân pe loc!. A fost cel mai bun în proba de 200 de metri liber (cu timpul de 1 min 45 sec 95/100), probă în care a corectat recordul mondial, în calificări, chiar la foro. David popovici a cucerit campionatele europene de înot pentru juniori de la roma foto: Se poate să fie și cu sală, înainte sau între ele. Duminică seară, el a câştigat aurul la 50 metri, cu timpul de 22.22 secunde, cu peste jumătate de. „david popovici, al treilea aur la roma! Multiplu campion national si campion european la fote baku 2019 Facebook david popovici „un antrenament poate varia, poate fi de la 4 km până la 7 km.

784 likes · 929 talking about this.

Intrat primul în bazin, david popovici a stabilit un nou record mondial de juniori pe distanţa de 100 de metri liber. David popovici (born 15 september 2004) is a romanian competitive swimmer who specialises in the freestyle. A ajuns la bazin de nevoie după ce părinţii. Nou record national 00:33:77 david popovici: 784 likes · 929 talking about this. La doar 14 ani, înotatorul david popovici (1.86 metri) a fost cel mai medaliat sportiv român la olimpiada de tineret. El a cucerit aurul la 100 metri liber ș. He holds world junior records in the 100 m and the 200 m freestyle events. David popovici este cel mai tânăr sportiv român calificat la jocurile olimpice de la tokyo. Duminică, în ultima zi de concurs, sportivul român de 16 ani a cucerit o nouă medalie de aur, în proba de 50 de metri liber, cu un timp de 22.22, cu peste jumătate de secundă mai rapid decât ocupantul poziției secunde. Video exclusiv david popovici, elogiat după succesul uriaș de la înot. A început înotul de mic, când avea doar 4 ani. David popovici ne uimește din nou.

Asta după o cursă de senzație în proba de 100 metri liber. Popovici, în vârstă de 16 ani, a cucerit 4 medalii în această săptămână, dintre care 3 de aur, și a doborât recordurile de viteză în probele de 100 și de 200 de metri liber. David popovici (born 15 september 2004) is a romanian competitive swimmer who specialises in the freestyle. David popovici se antreneaza, castiga concursuri, face recorduri si vrea sa participe la jocurile olimpice. Video exclusiv david popovici, elogiat după succesul uriaș de la înot.

Mărturisirea lui David Popovici după ce a corectat ...
Mărturisirea lui David Popovici după ce a corectat ... from s.iw.ro
Roma, cetatea eternă, are un nou împărat! David popovici ne uimește din nou. David popovici, care a stabilit joi un nou record mondial de juniori la natatie 100 m liber, a declarat ca urcand pe prima treapta a podiumului a trait cea mai mare satisfactie pe care o poate avea un sportiv, dar trebuie sa se concentreze in continuare si ca nu se lase pierdut de toata atentia primita. Cumva ma asteptam la acest rezultat, dar nu credeam ca va veni chiar atat de repede. Duminică seară, el a câştigat aurul la 50 metri, cu timpul de 22.22 secunde, cu peste jumătate de. David popovici (born 15 september 2004) is a romanian competitive swimmer who specialises in the freestyle. A început înotul de mic, când avea doar 4 ani. Intrat primul în bazin, david popovici a stabilit un nou record mondial de juniori pe distanţa de 100 de metri liber.

Sâmbătă seara a câștigat un nou tiltu european la roma.

Popovici, care marţi a doborât recordul mondial de juniori în această probă (47 sec 56/100), reuşise cel mai bun timp şi în serii (49. E mult de muncă și îmi ocupă foarte mult timp. David popovici, care a stabilit joi un nou record mondial de juniori la natatie 100 m liber, a declarat ca urcand pe prima treapta a podiumului a trait cea mai mare satisfactie pe care o poate avea un sportiv, dar trebuie sa se concentreze in continuare si ca nu se lase pierdut de toata atentia primita. David popovici, calificat la jocurile olimpice de la tokyo, a cucerit medalia de aur în proba de 50 m liber, duminică seara, la campionatele europene de înot pentru juniori de la roma. El a doborât recordurile de viteză în probele de 100 şi de 200. Are doar 16 ani, a cucerit aurul la 50 m, 100 m și 200 m liber la campionatele europene de înot pentru juniori, a stabilit trei recorduri mondiale de juniori (de două ori la 100 m și o dată la 200 m), are cel mai bun timp la 100 m în 2021 și este gata să impresioneze și la jocurile olimpice. Duminică seara, la roma, înotătorul david popovici a obținut medalia de aur în proba de 50 metri liber, din cadrul campionatului european de natație, acesta terminând cursa cu timpul de 22'22. Sportivul român david popovici a cucerit, duminică seara, medalia de aur în proba de 50 m liber, la campionatele europene de înot pentru juniori de la roma, cu timpul de 22 sec 22/100. Roma, cetatea eternă, are un nou împărat! Fratele sau mai mare are 2 metri si el a facut inot, insa david popovici a transformat din pasiunea pentru inot, un stil de viata. Se poate să fie și cu sală, înainte sau între ele. „david popovici, al treilea aur la roma! După ce a corectat de două ori în decurs de câteva zile recordul mondial la.